Werkwijze

Van Lieshout & Partners werkt met een klein en betrokken team. U heeft een vaste contactpersoon en daarmee de garantie dat u niet steeds alles hoeft uit te leggen. Naast de negen medewerkers hebben wij ook nog een compliance manager die uw belangen beschermt. Wij hebben drie hoofdactiviteiten:

  1. Beheer van uw portefeuille (u laat alles aan Van Lieshout & Partners over)
  2. Advies over uw portefeuille (u bepaalt in overleg met ons uw beleggingsstrategie)
  3. Consultancy (u beheert uw portefeuille zelfstandig en overlegt daarover met Van Lieshout & Partners)

Beheer van uw portefeuille

Wij stellen een tailormade beleggingsplan op met een gespreide portefeuille bestaande uit aandelen, obligaties en eventueel geschreven call opties. Aangezien de samenstelling van een portefeuille voor circa 80 % het risico van een portefeuille bepaalt, wordt hier extra aandacht aangegeven. Daarna wordt uw portefeuille door middel van een core-satellite benadering ingevuld. De kern bestaat uit beleggingen die het doelrendement moeten behalen. Dit kunnen degelijke, hoog dividend aandelen zijn waar call opties op verkocht worden of obligatie fondsen of trackers. Met de satellieten spelen wij in op bepaalde trends of wordt het risico verder gereduceerd. Uitgangspunt bij onze beleggingsstrategie is het behalen van uw doelrendement.

Advies over uw portefeuille

Wij adviseren beleggers die hun beleggingsportefeuille, die bij onze depotbank staat, zelf beheren. De dienstverlening wordt aangepast aan uw wensen en behoeften. Per portefeuille wordt een inrichting gekozen, gebaseerd op uw risicoprofiel en of u gebruik wilt maken van risico beperking of risico verhogende middelen (verkopen van put opties).

Consultancy

Uw portefeuille wordt door uzelf beheerd, staat bij uw eigen depotbank en u heeft behoefte aan advies. In dit geval kunnen wij u bijstaan voor advies over de door u te maken, of gemaakte keuzes.

Rendementen

Wij leggen altijd samen met u uw rendementswensen vast. Bijvoorbeeld om dat u het rendement van uw belegging wilt gebruiken als inkomen. Op basis van uw wensen stellen wij gezamenlijk een beleggingsprofiel en beleggingsstrategie vast. Uw beleggingsprofiel geeft weer of u defensief of offensief wilt beleggen (en alles wat daar tussenin ligt).

Maximale aandacht voor uw beleggingsportefeuille

Beleggen vraagt om maximale aandacht voor de koersbewegingen van uw aandelenpakket. Wij houden de aandelenmarkt nauwlettend in de gaten en passen ons beleid met betrekking tot uw portefeuille aan op basis van uw beleggingsprofiel. Ieder dag opnieuw.

Informatie over uw beleggingsportefeuille

Uiteraard wilt u graag weten hoe u beleggingsportefeuille rendeert. Ook daar hebben wij natuurlijk aandacht voor. Wij sturen u maandelijks een duidelijk transactietoelichting waarop u kunt zien waarom iets veranderd is. Daarnaast kunt u via onze site bij uw gegevens op uw persoonlijke pagina inloggen of uw gegevens bekijken door gebruik te maken van de app van onze depotbank.

Per kwartaal ontvangt u van ons, via e-mail, een duidelijk overzicht over de performance van uw portefeuille. Klik op de button Downloads om te kijken hoe het overzicht er uit ziet. Daarnaast sturen wij regulier een nieuwsbrief over de ontwikkeling en eventuele aanpassingen van ons beleggingsbeleid.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Uw portefeuille wordt beheerd door een van de directieleden die ondersteund wordt door een vermogensbeheerder. Wanneer u vragen heeft, een toelichting op onze rapportage of het gevoerde beleggingsbeleid wilt hebben bel ons dan op: 035 – 760 1677. Wij staan u graag te woord of maken een persoonlijke afspraak bij u thuis of op ons hoofdkantoor in Hilversum.